inicio Contact! Sindicaci;ón

Daar was een sneeuwwit vogeltje

Nou nee. Eigenlijk was die er niet. Maar ik krijg het liedje niet meer uit mijn hoofd (al op een stekedoorntje, dindondeine…).

Vanmorgen om acht uur slenterde ik met Boo wat door de tuin, door het natte, pasgemaaide gras, langs het vijvertje, over het bruggetje en langs het bos en via de stapstenen over het riviertje weer terug. Onderweg heb ik zeker tien verschillende soorten vogels gehoord en gezien. Vandaar dat Witte-vogeltjes-lied in mijn hoofd. Ik ken weinig vogels bij naam. Er was een knalrode. Iets van twee bonte spechten. Een hele vlucht mini-vogeltjes. En nog veel meer. Zoveel soorten zijn er in de Randstad niet meer. En leuk dat ik ze hier zie. Als ik door Beeckensteijn liep, hoorde ik ze eigenlijk alleen maar. Blijven de Nederlandse vogels uit de buurt van mensen?

m

Marc schreef:

25 september 2006 @ 16:09

Hey buuf, net even met Marijke een 20 minuten door Beeckestijn gelopen. Vogels, tja, ik had een grote bij me en die floot een lied over haar nieuwe school en dat ze het vet saai vind en stom. Ben blij dat ze me het nog vertelt. Dus deze vogel heb ik lopende wat nederlands gegeven omdat ze de kluts was kwijt geraakt van haar leraar Nederlands
Verder alles goed hier. Daan was nog bij ons afgelopen zaterdag, nog steeds de boekhouding niet klaar…maar hij moet het klaar hebben voor 1-10 dus ik heb er alle vertrouwen in. We hebben de Karmann Ghia naar de Shelter gereden zodat hij niet verrot. Wel zielig om hem daar zo achter te laten. Minke rijdt (met “dt” Marijke!) nu in de Opel van mijn vader. Een paarse cabriolet van 10 jaar oud, die ik van mijn moeder heb overgenomen. We noemen de auto opelpa! Daan vindt het ook een geweldig karretje! Anyway, komen jullie weer eens deze kant uit, het is zo stil naast ons. Jelle vindt het ook maar niks. Tuin is keurig aan de kant gemaakt door Fer en samen hebben we de heg gesnoeid, maar dat wist je al van onze laatste skype sessie. greetz

marjaodijk schreef:

26 september 2006 @ 14:09

You’re the best!
Misschien nu een goed moment om iets over onze Amerikaanse buurmannen te vertellen.

Enneh, we komen nog even niet terug, dus hou opelpa maar in ‘good shape’, dan kunnen we ook nog eens een surrealistisch ritje maken in een paarse opel-cabrio!

Groet aan Fer (en El)!
x
m
x

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.