inicio Contact! Sindicaci;ón

Herfstkleuren

Het begint te komen! Nog een weekje, misschien twee, en dan spettert het helemaal tegen ons netvlies.

Maar gisteren in Poconos was het al prachtig. De Poconos zijn een oud gebergte in Pennsylvania. Niet zo hoog, maar lekker om te wandelen en uit te waaien. Traditioneel is het een plek waar bewoners van Pennsylvania naar toe gaan en weinig buitenlandse toeristen. We hebben genoten in en bij het plaatsje Jim Thorpe (met collega en vriend Rutger, en trouwe viervoeter Topper). Kijk maar:

(klik op de kleine foto’s om te vergroten)

gr. N

joost en carla schreef:

9 oktober 2006 @ 08:10

9 oktober

Dat ziet er al mooi uit. Lekker, zo’n wandeling in een onbekende omgeving.

Joost

Jasper schreef:

9 oktober 2006 @ 08:10

Wow! Prachtig. En dat raften, dat wil ik ook!

Marc schreef:

9 oktober 2006 @ 11:10

Ja daz mooi zeg! Hier is het ook heerlijk herfstweer….zou leuk zijn als ik ook fotos kan uploaden. Gisteren met Minke lekker gefietst en zagen Joost en Carla nog door Santpoort lopen (bij mijn moeder voorbij). Gaten in tuin zijn aardig aangeslagen (het zaad dat ik erin had gekwakt) en nog maar weer een keer gemaaid.

Echt leuk die fotos. Welk programma gebruik je op je mac voor deze website?

nardi schreef:

9 oktober 2006 @ 13:10

Is inderdaad heerlijk wandelen. Voelde alweer als een vakantieweekend… Dat raften en kanoen was inderdaad lekker wild! Kon je daar in het dorp doen, en zag er geweldig uit… Ik heb er een hele foto serie van; zal ik nog wel plaatsen.

De foto’s plaats je met mygallery, Marc: http://www.wildbits.de/mygallery/

gr.

N

Minke schreef:

9 oktober 2006 @ 21:10

Prachtige foto’s Mar en Nar. Wat heerlijk moet dat zijn; het steeds maar weer ontdekken van mooie nieuwe plekjes. En wat zal Boo ook genieten!
‘t Lijkt me leuk daar een keer met elkaar te gaan raften, met de jongens erbij. Wie weet is het mogelijk dat voor de volgende zomer af te spreken.
Who knows!

Pa en ma kaspers schreef:

9 oktober 2006 @ 22:10

Ja, dat zou ik ook wel willen. Alleen dat water met die bootjes hoeft niet. Maar lekker wandelen en genieten van die prchtige herfstkleuren lijkt me wel wat. Gelukkig kunnen we het hier ook wel.
Laatst nog met de okmaatjes gedaan in Velserbeek . Beukenootjes en kastanjes zoeken. Leuk.
Liefs.

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.