inicio Contact! Sindicaci;ón

Iedere wandeling is een avontuur

Het was weer fijn met van Rijn!

Afgelopen zondag zouden we nog even lekker van de herfst genieten. Mevrouw van Rijn was ook weer terug uit NL, dus trokken we gezamenlijk naar het Noorden.

In de staat New York moest het State Park Bear Mountain heel mooi zijn… Onderweg kwamen we nog vele andere parken en parkjes tegen, maar dat was inderdaad niets vergeleken met de BerenBerg (jammer van het Octoberfest op het parkeerterrein) (jammer ook van die kudde mensen die op dat bierslempen waren afgekomen)(.. en dan die muziek, ook wel spijtig…). Maar ja, de honden waren het rijden ook meer dan zat, dus lekker de paden op!

Een mooie wandeling van 3,3 miles uit gezocht, en daar gingen we. We moesten Japanse vlaggetjes volgen. Na een half uurtje gingen de vlaggetjes opeens de berg op. De dames en de hondjes hadden daar geen zin in, dus de mannen zouden de berg wel even bedwingen.

Mooi zo’n brug van afstand, toch? (dit was na een kwartiertje klimmen)



Ver he, zo’n brug (na een uurtje)?



Meneer van Rijn bleek de reincarnatie van een berggeitje, meneer Odijk was het stijle klimmen meer dan zat, dus toen we boven geen japanse vlaggetje meer konden vinden, was een ding duidelijk: de zelfde weg terug was uitgesloten.
Nog wel genoten van het uitzicht, hoor…

En ook van de vogeltjes in het bos…

Uiteindelijk maar de weg genomen…



10 minuten voor het donker, na 3,5 uur dwalen waren we weer op begane grond. De dames en hondjes opgelucht (Mountain rescue toch niet nodig…)

joost en carla schreef:

19 oktober 2006 @ 07:10

19 oktober

Ik dacht dat zulke dingen alleen mij overkomen. Mijn kinderen kunnen u nog boeiende verhalen vertellen.

joost

marjaodijk schreef:

19 oktober 2006 @ 14:10

Jullie samen loslaten in de natuur is dus zéker niet zo’n goed idee!
x
m

Rutger schreef:

20 oktober 2006 @ 01:10

Nou snappen jullie ook waarom ik 1 1/2 jaar onderweg was om de wereld rond te reizen….

Meneer van Rijn

Els, Roelof Jan, Hendrien en Narda schreef:

21 oktober 2006 @ 16:10

Langs deze weg willen wij jou van harte feliciteren met je 50 ste verjaardag!!!! maak er een mooie dag van. Wij hebben net geprobeert te bellen…. we proberen het later nog een keer. Groetjes en een dikke knuffel vanuit IJmuiden XXX

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.