inicio Contact! Sindicaci;ón

Vijftig

En dan ben je opeens vijftig. In the USA. Momentje om bij stil te staan. Het liefst met alle dierbaren, maar dat kon natuurlijk niet. Het werd toch een onvergetelijke verjaardag. Op vrijdagavond al een feestelijk begin toen de jongens om middennacht (in NL) belden, en daarna champagne met Yvette, Simone en Jacqueline, vriendinnen van Mar, die deze week bij ons logeren. En op de dag zelf veel mailtjes, telefoontjes, bloemen, cadeautjes, en een prachtig feest tot slot (swingen op Abba in the USA, zie je het voor je?) (Gelukkig daarna ook Madness!). Genoten!

(op de kleine foto klikken voor een vergroting)

Dank aan allen! Op naar de zestig!
Gr. N

PS. Cadeau van Mar: ballonvaart! Binnenkort op deze weblog.

Jasper schreef:

23 oktober 2006 @ 09:10

Deze ‘dierbare’ vond het ook echt ontzettend jammer dat we het niet met je konden vieren! Maar goed, we hebben in ieder geval ABBA misgelopen. ;) En gelukkig kunnen we de schade met kerst dubbel en dwars inhalen!

Het feestje ziet er gezellig uit. Hippe stropdas ;)

irene schreef:

23 oktober 2006 @ 10:10

Kan die ballonvaart niet tussen 9 en 16 nov. geregeld worden? Daar wil ik best live getuige van zijn!
Hoe zat het ook al weer met de hoogtevrees???

Kus, Irene (tot over 17 nachtjes)

Future Friend Jacqui schreef:

23 oktober 2006 @ 13:10

Gefelicitééééééérd!!
Vijftig hoeraatjes en een hele dikke kus,

Jacqui

Vincent schreef:

23 oktober 2006 @ 21:10

A milestone! Van harte Nardi! En om Jasper maar te quoten: “En gelukkig kunnen we de schade met kerst dubbel en dwars inhalen!”

Ik heb jullie hier nog niet over gesproken, maar ik wil toch even benadrukken dat ik het erg op prijs stel, dat ik bij jullie op bezoek mag komen met kerst en O&N! Ik heb er erg veel zin in! :D

Tot in december!

Marc schreef:

24 oktober 2006 @ 12:10

Heb paar keer gebeld naar het nummer dat Pieter me gaf, helaas niet gelukt. Ook van mij dan maar van harte! 50 jaar terwijl je er toch een stuk jonger uitziet. We zitten hier te genieten in het oostenrijkse en denken veel aan jullie. Kusjes van allemaal aan jullie beiden en Bo!

Tinus schreef:

24 oktober 2006 @ 22:10

En of ook wij genoten hebben! Het was meer dan gezellig en dat dansen op Abba, wat kan ons het schelen, het was toch lachen? Wel een beetje laat gemaakt en misschien iets te veel wijntjes genuttigd? Gelukkig heeft het me niet opgebroken de volgende dag. Hoop nog veel verjaardagen met jullie te mogen vieren. Het hoeven niet perse kroonjaren te zijn, gewone lijken me net zo leuk! Liefs en hugs, mijnheer Van Rijn en Tinus.

Pa en ma kaspers schreef:

26 oktober 2006 @ 13:10

Leuk al die reacties. Ben wel wat laat maar toch van harte gemeend. Enig die ballonvaart, ben blij dat ik niet mee moet.
Veel plezier.

ger schreef:

27 oktober 2006 @ 14:10

wat laat maar proficiat.
jongetje je komt net kijken!
ik ben vandaag zevenenzestig geworden.
Ma nico en irene zijn hier om mee te vieren.
Groeten en kussenvan ons allemaal.

neja schreef:

9 november 2006 @ 11:11

Hallo Nardi,

Surf weer eens langs jullie site en zie dat je de magische 50 hebt bereikt.
Nou, van harte gefeliciteerd natuurlijk, ook voor Marja en de jongens.
Je loopt een paar weken op mij voor, dus als je nog goede raad hebt voor iemand “die het nog moet worden” (16-11 is het zo ver), dan hoor ik het graag.
Hoop dat het met je rug inmiddels beter gaat! Wij hebben genoten van (een stukje) Amerika en als ik de foto’s van de ballonvaart zie ben ik op slag stink jaloers :-). Wat een prachtige natuur!

Lieve groet,

Neja

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.