inicio Contact! Sindicaci;ón

Icy Valentine’ s day

Valentine’s day is big bussiness hier, 12 rozen kosten dan zo’n 25 dollar en onze plaatselijke slager bedacht een fijne slogan. (”Zeg het met vlees” klinkt écht niet). 


Dit jaar bracht het voor velen ook een ‘romantisch’ dagje samen thuis, dankzij de winterstorm. Lang leve de winterstorm, zou ik zeggen! Ook Nard was thuis, net als bijna al zijn collega’s, en het Merck Net was overladen door al die thuiswerkers.

De hele ochtend ijsregen en hagel, daarna kwam de sneeuw en dáárna de wind… . Het was natuurlijk leuk om naar de regionale zender te kijken. Naast de firefighters zijn nu de sneeuwploegers de nieuwe helden!

Uiteindelijk lag er zo’n 10 centimeter sneeuw. Niet slecht, toch? Met de ‘4 wheel-drive’ CR-V was het ’s middags geweldig om even naar het dorp te rijden voor de boodschappen en een rondje met Boo. Fijne auto. (Hebben ze die in Nederland ook?)

Op dit moment is het -12, met dankzij de wind een gevoelstemperatuur van -20. Nard is vanmorgen om zeven uur naar White House Station vertrokken voor een meeting. Normaal een ritje van 20 minuten. Ik ben benieuwd. De wegen zijn redelijk schoon, maar ook soms ijzig…

Vandaag is Tineke jarig, dus vanmiddag ga ik richting Randolph (half uurtje rijden). Als onze honden naar buiten te krijgen zijn, gaan we even lopen en Nard komt dan met Rutger mee om aan te schuiven aan één van Tineke’s heerlijke Hollandse maaltijden. In principe laten we Boo daar dan achter voor een logeerpartijtje bij Topper, want vrijdagochtend rijden we - ijs en weder dienende - naar Toronto, voor een lang weekend bij Daan, te beginnen met een concert van Teitur! http://www.thedrakehotel.ca/happenings/2007/February/Feb_16_4730.asp

x

m

Jasper schreef:

15 februari 2007 @ 16:02

Brrrrr, wat is het koud daar! En dan te bedenken dat het hier 11 graden en soms zelfs warm in het stralende zonnetje is!

Feliciteer Tineke van me! En veel plezier in Toronto de komende dagen.

X,

Jasper

PS. Die slogan is echt hilarisch! :D En ja.. ik kwam alleen tot hele foute Nederlandse vertaling van de slogan.

irene schreef:

15 februari 2007 @ 17:02

Rambos, dat is toch de winkel waar we Holly(zo heet ze toch?) hebben ontmoet?
Grappig mens!

Een warm kusje

marjaodijk schreef:

15 februari 2007 @ 17:02

Ja, klopt Ietje, ze zit er nog steeds!
En Jap: foei :). (Ik ben benieuwd wat ‘Babelfish’ er van zou maken…)

KK
m

Renée Timmermans schreef:

20 februari 2007 @ 16:02

Hoi Marja en Nardi,

A.s. weekend vliegen we naar NY., dinsdagavond retour. Martin heeft z’n zussen uitgenodigd om mee te gaan.
Dat worden dus intensieve dagen met hopelijk iets minder sneeuw en ijs!
Ons plan om jullie te bezoeken zit er dit keer niet in. Kunnen we nog iets voor jullie meenemen? Doen dat dan in NY op de post of geven het af in het Hotel.

Hartelijke groeten,

Renée

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.