inicio Contact! Sindicaci;ón

In mei…

Kijk nou toch eens naar de krans aan onze voordeur. Ach, hoe schattig!

(Geleerd: nooit te snel al je kerstspul wegruimen. Maar dat wisten J&C al jaren! :) )

Het is vast een heel bijzonder Amerikaans vogeltje, dat bij ons wil nestelen. Opgezocht in ons grote vogelboek en de stemmen staken. Is het een House Wrench (mus), of misschien toch een Sparrow, en dan welke soort?

Wie het weet mag het zeggen…

Naam of geen naam, we zijn in blijde verwachting: drie eitjes!

Marnar

marjaodijk schreef:

8 mei 2007 @ 14:05

Ok. We zijn er uit.
Het is een Chipping Sparrow, oftewel een Noord-Amerikaanse mus (Spizella passerina).
x
m

lydia schreef:

8 mei 2007 @ 21:05

Helaas, dan heb ik het toch fout. Dacht toch echt dat het de blauwgestreepte wip-wapper was. Zagen we in Duitsland ook erg veel.
x
Lydia

Olibas schreef:

28 mei 2007 @ 00:05

Het staat misschien raarrr om een reactie onder elkaar te zien van ene Lydia en ene Olivier en een website www.olivierenlydia.nl, terwijl ik denk, dat die Lydia toevallig niet zo veel met die Olivier te maken heeft. ;-)

Wat betreft dat vogeltje: ik begrijp, dat jullie eigenlijk altijd achterom komen? Of is die chippie zo snel, dat hij dat in een paar non-voordeur-uurtjes voor elkaar had.

Tja, eindelijk maar weer eens op de blog gekeken, en eigenlijk omdat ik zelf ook een paar blogjes geopend heb. Jullie zijn toch behoorlijk productief, al zeg je zelf van niet.

x. Olibas

Olivier schreef:

28 mei 2007 @ 00:05

Ik heb ook maar even een rss-abonnementje genomen, dat leek me een stuk makkelijker om jullie productiviteit bij te houden.
Keep up the good work!
x Olivier

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.