inicio Contact! Sindicaci;ón

Wachten enzo

Dinsdagmorgen 7:45 uur,

Situatieschets: Ik zit achter de pc op de hotelkamer, Nard is al naar het werk en ik heb Daan via skype op de video. Leuk, We kletsen bij en doen ondertussen onze eigen dingen, terwijl we zo’n beetje ‘bij elkaar zitten’. (Pieter ’skypt’ Daan, komt er even bij, maar heeft verder geen tijd, want is op school, Jasper belt Daan over de wkpool (wk.22rood.nl) en zijn verjaardag, gezellig allemaal!)

Even wat info. Hoboken is niet zo groot: 14 straten lang en een stuk of 15 breed. Wij wonen straks (hoop ik) tussen de 5e en de 6e straat en het station (o.a. de metro en een ferry naar de city) is 5 blokken verder (10 minuten lopen?) bij de eerste straat. En 3 straten naar het oosten sta je in het ‘park’ aan de Hudson met een overweldigend mooi uitzicht op de beroemde skyline van Manhattan.

Zicht op NYC

Zie het voor me: een warme dag (het is hier in juli en augustus warm en vochtig!), samen met een boek op een bankje aan de rivier, daar is altijd een windje en altijd wat te doen/zien. Flesje water mee natuurlijk (en een bakje voor Boo!).

http://www.hobokeni.com/

http://www.hobokennj.org/

http://www.hoboken.com/

x

m

PS Leuk al die reacties!!!

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.