inicio Contact! Sindicaci;ón

We gaan!

Das nu wel een heel apart gevoel: er staat van alles te gebeuren, er moet ook van alles gebeuren, maar even kunnen we nog niet zo veel. Er is wel een soort rust, nu de kogel door de kerk is.

Gister was voorlopig even onze laatste koninginnedag en we hebben vooral heel erg genoten van het spetterende (en lekker lange) optreden van Leafless, de band waar Daan in speelt. (Zie link naar Leafless.nl)

 Fotos  koninginnedag 008.jpg

Vandaag lekker een beetje kletsen met Daan en Sas, weer een laatje opgeruimd en een hoop huizen/appartementen gezien op internet.

Er zijn eerst een aantal beslissingen te nemen: verkopen of verhuren we ons huis? En als we verkopen, wat kopen we dan? Een appartementje in Haarlem?  Wat nemen we mee? Wat laten we achter?

Waar willen we wonen? We denken nu aan Hoboken, een rustige stad aan de Hudson, tegenover NYC. Maar wellicht is een klein stadje met wat meer groen en een tuin voor Boo prettiger?

In mei moet Nard twee weken op het hoofdkantoor zijn voor zijn nieuwe baan en ik ga dan ook maar een paar dagen, dan kunnen we wat rondkijken en afspraken maken met een makelaar (realtor). Leuk: househunten!

We hebben veel zin!

rene schreef:

6 mei 2006 @ 20:05

Househunten
´t mag nog steeds in het nederlands hoor!!!
Leuk zon foto van leafless. en prettig dat jullie er veel zin an hebben.
spreek en zie ze , later
-

joost schreef:

8 juni 2006 @ 11:06

Hallo daar

leuk dat jullie een blog hebben. Kunnen we af en toe ook even naar de States. Ik ben nog een leek als het gaat om rss en dergelijke. Rsi lukt wel aardig. Ik zie dat ik ook kan registreren. Heb dat nut?
Succes met het huisjagen (engels klinkt toch beter) en tot mails/skypes/blogs/ziens

Joost

marjaodijk schreef:

8 juni 2006 @ 13:06

Heb zelf ook nog niet echt een soepele relatie met deze site, Joost.
Weet bijvoorbeeld nog niet hoe ik apart op jou kan reageren, maar misschien is daar het registreren nuttig voor?
Zie bijvoorbeeld ook niet wanneer je dit bericht hebt geschreven, tja om 11 uur 48, maar was dat vanmorgen, Nedelandse tijd, Amerikaanse tijd?
Who knows! We gaan het langzamerhand wel ontdekken…
x
m

Lydia schreef:

10 juni 2006 @ 20:06

Wat leuk om jullie zo te volgen. Ik wist eerst niet hoe het moest om te reageren, maar volgens mij moet het zo gaan lukken.
Ik zal jullie op de voet volgen. En we komen zeker persoonlijk een keer langs.
xxxx
Ed en Lydia

Harke de Vries schreef:

15 augustus 2006 @ 22:08

Buurman en Buurvrouw van Minke en Marc

Hallo mensen. We komen net bij Minke en Marc vandaan waar we in jullie leegstaande huis een waanzinnig feest hebben gehad met live muziek en sloten met drank. Jullie zoons onthaalden ons daar hartelijk en de kruik werd in onbekrompen mate gehanteerd. Koning alcohol regeerde er met strakke hand, om van de cannabis nog maar te zwijgen. Wie de schade allemaal gaat betalen, dat is vraag twee. We waren natuurlijk bij M&M om ze te condoleren met de dood van vader Ton waar jullie ongetwijfeld van gehoord hebben. Wij waren toen in de states dus konden niet op de plechtigheid komen. Toen hoorden we van deze sijt en natuurlijk meteen kijken naar de fotoos nieuwsgierig als we waren naar jullie nieuwe biotoop. Dat ziet er mooi uit, hoewel ik niet geloof dat jullie in het Witte Huis wonen wat jullie melige zoon nog suggereert in zijn beeldverslag van zijn vakantsie in de Steets. Laat de Odijken maar schuiven zou je zeggen als je dat allemaal ziet. Gefeliciflapstaart met het bereikte resultaat op existentsieel gebied. Goeie baan, goed dak boven je hoofd, zoons die het goed doen en nog aardig zijn ook. Daar kan menigeen een puntsje aan zuigen. Maar men moet natuurlijk ook wel weten welk een arbeid daaraan ten grondslag ligt. Dat willen ze nog wel eens vergeten hoe hard jullie daarvoor gebeuld hebben voor dat succes, de mensen, “ze”. Onze vakantsie in de steets was ook mooi. Een beetje rondgereden met een camper en een huurauto. The works. Voorlopig hoeven jullie je geen zorgen te maken want de Steets, dat zal er voorlopig niet meer inzitten voor ons. Dus een bezoekje van ons bij jullie, dat zit er ook niet in haha. Want jullie zijn toch wel errege goeie vrienden van ons. Misschien wel de beste, dus de volgende keer komen we zeker langs met zijn vijven. We denken er dan over om ongeveer twee weken bij jullie te komen logeren, zodat jullie ons elke dag gedegen de omgeving kunnen laten zien, volgens de volkswijshied: “een gast en een vis blijven twee weken fris”. Tot dan. Nou, ik kom af en toe even kijken op jullie wepsijt, nieuwsgierig als wij zijn.
Groet, Harke & Co.

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.