inicio Contact! Sindicaci;ón

Oliebas en Google Earth

Hé Ollie, wat ben je lekker bezig! Ik zal ook de nieuwe versie van Google Earth eens installeren.

Als je kijkt naar de tweede foto dan is het het huis met ‘t luifeltje beneden en het ‘lantaarntje’ bij de voordeur bovenaan de trap. Voor het huis staat geen boom, op de foto’s zie je telkens andere bomen (we wilden het natuurlijk zo mooi mogelijk laten zien ;)).
 

Het zal nu niet meer fout gaan op de ‘final terms’. Hoogstens op de twijfels, die altijd toeslaan als je zo’n keuze met redelijk onbekende variabelen moet maken…
 

Tegen: stad is ‘druk, vies, rommelig en (nu) warm’ , klein en wat donker pandje vergeleken bij de frisse grote Amerikaanse huizen in de suburbs of op het platteland, langere reistijd voor Nard, weinig groen en weinig parkeerplekken (dus een vaste plek huren in de garage twee blokken verder…), geen tweede auto.

Voor: overzichtelijk en sfeervol pandje in een lekker levendige omgeving, in de stad, vlak bij dé City, ‘easy living’, ’s avonds zo even op straat lopen met Boo, lekker lopend naar de plaatselijke restaurantjes, coffeeshop (nee écht gewoon koffie!), winkeltjes etc., gezellige omgeving dus, geen tweede auto nodig.

Tja…

 

joost schreef:

15 juni 2006 @ 20:06

en die gratis concerten in het buurtpark lijken me ook wel aangenaam

Joost

marjaodijk schreef:

15 juni 2006 @ 20:06

Op jouw verjaardag, Joost, speelt ‘Guitar Bar Allstar Jamboree’.
Vast geweldig. Kom je?
x
m

joost schreef:

15 juni 2006 @ 20:06

had ik al gezien. ken ze niet maar dat maakt geen flaus aus natuurlijk. op zo’n moment en zo’n plek is alles leuk. of moet ik zeggen; Zou alles leuk zijn :(

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.