inicio Contact! Sindicaci;ón

Reactie op reacties

Dank!

We hebben,Irene, natuurlijk wel de mooiste plaatjes laten zien. In het echt is het natuurlijk veeeel minder :)

En ma, de meeste dromen zijn bedrog, maar soms komt er een enkele uit! Je weet maar nooit!

Joost, dit was dan ons eerste ‘gemiste’ feestje. Elk nadeel etc., want wij zijn niet brak!

Ollie, HoBooken is mooi. Hoop dat Boo het er ook leuk zal vinden. Nard gebruikt mijn skype, tot we hier een een ‘huiscomputer’ hebben. (Mag natuurlijk niet op de pc van de baas…) 

En ja, Nard doet een ‘lunchpauze’van een uurtje of twee. Er zitten hier meer nederlanders, hij gaat dus kijken met een ‘groepie’. En ik ga via Skype naar de verjaardag van Jap en kijk dáár mee!

En Mink, is het stil naast jullie? Of heeft Pieter wel lekker wat ‘nacht’leven bezorgt? Nard zal het samen juichen met Marijke wel missen (en Jelle!).

Het logeerbed is al besteld. Helaas geen huis met 8 kamers en 4 badkamers, dus het wordt ‘behelpen’ voor jullie.
Maar vlak bij ons wordt er een heel mooi nieuw hotel gebouwd :) met wel honderd luxe kamers! Dus wie meer luxe wil, een hekel heeft aan honden (of aan ons), tegelijk met anderen wil komen, liever wat meer geld wil uitgeven of niet op elkaars lip wil zitten…

 

x

Lydia schreef:

16 juni 2006 @ 16:06

Nou, het ziet er geweldig uit hoor. Gefeliciteerd!!! Nu snel Ikea leegkopen en jullie kunnen je gaan settelen. (Daar was toch ook een Ikea??) Wij maken ons op voor Nederland-Ivoorkust Momenteel staat Argentinie voor met 3-0 op Servie-M. Het is nu rust, dus ik moet zo weer naar beneden om verder te kijken.
Nog veel succes daar en we volgen jullie op de voet. Leuk zo hoor!!
Groet van ons vieren uit Amersfoort.

Pa en ma kaspers schreef:

16 juni 2006 @ 22:06

Wat is het toch leuk om zo kontakt met elkaar te hebben. Ik heb Jasper ook nog gebeld. In gedachte ben ik dan bij ze. ook bij de Kroefjes en odijken in de Bickerlaan. Dat mis ik wel dat enthousiasme.
Ook weer een tol die ik moet betalen. Maar ja…..
Gelukkig gewonnen . Op naar de volgende ronde. Liefs

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.