inicio Contact! Sindicaci;ón

De herten zijn terug!

Donderdagmorgen, 7.45 

Ik vond het wonderlijk dat we alleen de eerste twee dagen, dat we hier waren herten in de tuin zagen, maar Monika vertelde dat ze weer terug zouden komen, als ze gewend zijn aan de nieuwe bewoners. (Volgens haar blijven ze ook weg, als er bezoek is met vreemde stemmen en auto’s.)

En jawel, gistermorgen, toen ik hier met Daan voor het raam zat, wandelden moeder en kind Hert rustig langs ons terras! En daarnet weer!

Welcome back, dear/deer!

(In het schuurtje staat een middel tegen herten, ze schijnen nog al wat schade aan te richten aan boompjes en perken. Van mij mogen ze!)

 

Gister Daan weggebracht (weer even slikken) en wederom Ikea bezocht, dat tegen Newark airport aanligt. (Echt ánders, Pietje! De Klippan zat al in elkaar en de ladenkastjes moet je zelf opbouwen uit minstens dertig onderdelen! Krijg de nijging die door de kamer te smijten! :-)

 

We hebben de snoeihete dagen gehad (38 graden en weer hevige storm en onweer op dinsdagavond), het onzichtbare hek in werking gesteld (godzijdank: het werkt, je zal toch een breukje op moeten sporen!), begonnen met het trainen van Boo (om binnen dat onzichtbare hek te blijven), het Voorhees State Park verkend en een hoop nieuwe winkels, ijstentjes en weggetjes ontdekt (Sassefras Road, Dee Dee Drive en mijn favoriet: Misty Meadow Lane), .

 

Gisteren een afspraak gemaakt met Suzanne van Curves, daar moet ik straks om tien uur zijn, dus eerst even douchen (ik heb toch stellig de indruk dat we een erg piezemieterig straaltje water krijgen, als de sprinklers aan staan, zoals nu), hond uitlaten en dan: ‘zweten, kreng’!

 

Tot slot nog even het volgende: in de Volkskrant via internet, las ik het belangwekkende bericht, dat de stofzuigerzakstrijd tussen Dyson en Philips gewonnen is door Dyson. Eén-nul voor de US! (Dat natuurlijk een prachtig land is, waar je in alle Vrijheid de leukste overbodige troep kunt kopen! Zoals…)

 Dogdressing Walmart 

…hondenkleding in de Wal*mart

En, check this out: 

http://quintessentialpet.com/Small+Dog+Apparel+Wedding+Formals.html 

 

Prettige dag!

x

m

Jasper schreef:

21 juli 2006 @ 08:07

Na de felicitatie vanacht om 0.00 uur NEDERLANDSE tijd, nu ook een felicitatie voor je verjaardag volgens Amerikaanse tijd. Van Harte gefeliciteerd mam! (… Sara? ;))

Begin augustus drinken we er samen eentje op deze prachtleeftijd!

Kus,

Jasper

Marc (buum) schreef:

21 juli 2006 @ 09:07

JAAA Gefeliciteerd dan ook van de buum en buuf! Wel leuk herten in je tuin. Een middeltje? Zoiets als slakkendood, dat er allemaal dooie herten om je hostas heen liggen, neeee dat lijkt me ook geen goed idee :-). Verder Dyson wint van Philips, wat jammer nou weer voor Europa, maar je begint in dat opzicht al aardig op mijn expat zus te lijken, die inmiddels inpat zus us is geworden….maar ik denk dat jullie dat tussen nu en 2 jaar nog wel onder controle kunnen houden. Ik begrijp dat Jap vanavond een feest heeft in de tuin? Gezellig, hij heeft me al op de hoogte gesteld.

Verder alles goed hier maar net zo warm, we hebben net de 2e hittegolf achter ons. Al een paar keer jullie voortuin gesproeid en opdrogende vijver bijgevuld. Fer is een keer geweest tot nu toe en gaat nu ook met vakantie. Dus die zal in de herfst wel aan de slag gaan of zo.

We hopen dat de jaren snel gaan deze keer en tellen al weer af. Het is nog maar 1 jaar en 11 maanden en nog wat dagen! Zo snel gaat dat allemaal weer;-) Of waren jullie daar nou al weer meer dan een maand?

Julia en Marijke geven jullie ook de greetz en wat is eigenlijk jullie preferred IM (gewoon MSN?) wat zijn jullie namen?

Minke en ik bereiden ons ook voor op een paar weekjes Oostenrijk. Baan is erg druk en gaat goed. Gaat Nard ook lekker?

Nou kusjes maar weer enne we houden jullie in de gaten!!!!

NicoH schreef:

21 juli 2006 @ 09:07

Hi zus,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Men zegt wel eens het leven begint bij 40 maar bij jou begint er volgens mij een nieuw leven bij 50.
Maak er een mooie dag van en welkom bij de 50+.
Hebben die herten trouwens geen last van je onzichtbare hekwerk? Misschien raak je die nu ook niet meer kwijt.

groeten en een kus, Nico

Irene schreef:

21 juli 2006 @ 09:07

Hoi lieve jarige,
Heel erg gefeliciteerd met deze toch wel byzondere verjaardag.(leeftijd en locatie!) Wij wensen je, samen met

Irene schreef:

21 juli 2006 @ 09:07

vervolg: Nard een heel goed jaar toe, daar in de verte! In gedachte vieren we je verjaardag zeker mee!
Sam loopt nog steeds af en toe naar de computer tafel. Hoezo honden zien geen vlak beeld? Hij zag Boo weldegelijk of reageerde hij misschien op jouw stem? Ach wie zal het zeggen? Nou “ouwetje
“veel plezier vandaag en laat het maar langzaam op je inwerken dat je nnu echt bij de 50+ “club”hoort!
Kus van je gelukkig nog piepjonge sister in law
en natuurlijk ook van de rest hier!

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.