inicio Contact! Sindicaci;ón

Toch?

Mar was gisteren in Clinton, en was enthousiast over het dorp, en een huis dat ze daar zag. Maar dat huis in het dorp bleek net verhuurd en een makelaar in het dorp kwam hiermee (zie foto’s). En ach, we hebben nog geen contract getekend, dus waarom zou je dan toch niet even gaan kijken? 

Toch?

IMG_1939 (Small).JPG

En dan loop je erdoor heen…

IMG_1934 (Small).JPG keukengebeuren

IMG_1915 (Small).JPGwoonkamer

IMG_1933 (Small).JPG wc-tje

IMG_1936 (Small).JPG eetkamer IMG_1914 (Small).JPG

IMG_1918 (Small)1.JPG porch

IMG_1907 (Small).JPG mooi badkamertje, toch?

IMG_1911 (Small).JPG sfeervolle slaapkamers (2)

Er aan de achterkant 

IMG_1929 (Small).JPG

IMG_1921 (Small).JPG

IMG_1926 (Small).JPG 

Maar ja, het platteland, he, de stilte, de natuur. Wil je dat wel? Toch een uur rijden van Manhattan, de actie, het dynamische leven.

Hoboken is the place.

Een beetje in de verleiding kwamen we wel… Niet gek, toch? Misschien is het wel een beetje teveel een vakantiehuis.

gr.

N

Irene schreef:

17 juni 2006 @ 09:06

Clinton?!

Huis ziet er wel heel fraai en verleidelijk uit, maar inderdaad voor hoelang?

HB is meer jullie CUP OF TEA!!

Niet teveel pandjes gaan bekijken hoor. Het is toch maar voor twee jaar? Als Nard op z’n 60ste nogmaals wordt gestationeerd in NY gaan jullie voor zo”n “stulpje”

Kus, Irene

marjaodijk schreef:

17 juni 2006 @ 14:06

Weet je, ik merk dat ik vooral ga voor een gevoel van: ja dít is óns huis, hier horen we.
Dat had ik in Hoboken meteen, ondanks alle nadelen, en dat kreeg ik bij een huis in het geweldige stadje Clinton (wit, heel oud, en een lekker rommelige tuin aan een prachtige rivier). Maar ja, dat bleek nét die dag verhuurd.

En toen die makelaarsmevrouw met dit gele huis kwam, in Lebanon, 10 minuten van Nards kantoor, was er verwarring, want het is heus een heel schattig en uniek klein pandje!
En de afstand naar NYC is overbrugbaar met de snelbus en misschien best aanvaardbaar als je je ergens helemaal thuis voelt… maar juist dat weet ik nog niet zo net.

We gaan nog maar even kijken (en voelen) vandaag.
De verhuurder,hoorden we trouwens gisteravond op onze voicemail, heeft trouwens de prijs verhoogd, dus dat vinden we sowieso al niks!

Jaap schreef:

17 juni 2006 @ 23:06

Ha M+N,

De site is weer lekker snel!

Als saxofonist zou ik voor Clinton kiezen. Of kun je ook in Hoboken “woodsheden” (= uren riedelen)? Voor jullie maakt dat natuurlijk niets uit, en zal dicht bij The City, zo’n beetje het hart van de wereld, veel leuker zijn.

Ik hoop dat de resterende details voor jullie gunstig worden ingevuld, en dat jullie twee gelukkige, dynamische jaren te wachten staan.

Groetjes: Jaap

Future Friend schreef:

18 juni 2006 @ 01:06

Als stadsmens zeg ik: Hoboken!
Dikke dikke kus,
Jacqui

Joost en Carla schreef:

18 juni 2006 @ 14:06

17 juni

Wat is nou een uurtje voor een Amerikaan? Voor de supermarkt rijden ze ook zo ver. Het huisje in Clinton zit er wel heel mooi uit. Maar ja, die avondconcerten in het park zijn dan wel wat verder weg. carla had het wel geweten. Lekker in Clinton gaan zitten en af en toe naar de stad rijden.
Ik weet het niet hoor. Zelfde sterrenbeeld zeker als M. Ik vind het allebei leuk maar toch een lichte voorkeur voor… Clinboken.

Joost en Carla

Pa en ma kaspers schreef:

18 juni 2006 @ 22:06

Ja. wat zal ik er nig van zeggen. Wat Irene zegt Is waar. Niet te veel gaan kijken. We wensen jullie veel wijsheid toe in nemen van beslissingen
Liefs.

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.