inicio Contact! Sindicaci;ón

Nog één nachtje slapen.

Zondagmiddag, 13.30 uur.

Het is f…hot (kunnen we vast wennen) en bijna alles is klaar, onderweg per luchtvracht, opgeslagen, weggegeven of in een koffer gestopt. Er draait nog een wasje, er moeten nog wat vuilniszakken geleegd en de laatste kopjes koffie met de buren gedronken, de laatste gezellige, goede gesprekjes.

Straks nog even lekker zingen/luisteren met/naar Maat6, dan nog een wijntje met de jongens en hun meiden.

Hoewel je kunt zeggen: het is maar twee/drie jaar en we houden contact, is daadwerkelijk afscheid nemen toch ingrijpender dan we hadden verwacht. Er kan zoveel veranderen in twee jaar!

Maar, weer relativerend: de mannen komen al snel (Pieter en Daan volgende week met Boo, en Jasper in augustus) en ze doen het goed en zijn zelfstandig, we skypen en mailen met iedereen hier en krijgen bezoek daar…

Nard en ik zijn als een prima team en kunnen wel tegen een stootje. En gelukkig zijn, moet je altijd zelf doen, nietwaar? Waar dan ook, hoe dan ook.

‘t Zal gerust wel eens pijn doen, als we ergens niet bij kunnen zijn, maar in alle stilte 50 worden is ook nooit weg, toch :).

We gaan weg zonder stress en met een goed gevoel! 

Uiteindelijk is het toch een weekje met veel ‘tot ziens’ geworden. Woensdag een avond in Overveen met enkele dierbare collega’s uit de MT’s van Hoofddorp en Haarlem. Donderdag een samenzwering tussen Maat6 en Marja, om Nardi te verrassen. Samen gegeten bij Gerrits in Driehuis, en gezongen tot ‘kwart over elf’… Heerlijk! Vrijdag op het kantoor in Hoofddorp een amerikaanse lunch (bereid door meneer mcDonalds) met al het personeel van MSDIS. Bij die gelegenheden werden mooie woorden gesproken (nogmaals: dank jullie wel!), en hier en daar een ontroerend moment (want toch een beetje afscheid).

Voor Mar een etentje met lieve therapeutencollega’s en veel Delfts blauw. Een etentje met de de kinders…Met anderen nog de laatste keer zoenen met soms wat tranen.

Mooie momenten!

Van Spr!ng alleen maar goede berichten: een topteam gaat de praktijk (voor kinderen) samen opbouwen in de Van Eedenstraat en daar ben ik heel erg blij mee!

Tot en met dinsdag horen jullie waarschijnlijk even niets van ons. In ons huis daar hebben onze mobiele telefoons geen ontvangst en wordt de vaste telefoon en het internet vrijdag aangesloten.

We zullen er twee nachten slapen en dan zijn we van woensdag t/m vrijdag in een hotel in Philadelphia, waar Nard een cursus heeft.

Ons telefoonnummer van de ‘Vickery Estate’ wordt

(001)908-832-2269.

Kus!

Marnar 

Future Friends schreef:

2 juli 2006 @ 23:07

We hebben net op jullie geproost. We wensen jullie heel veel goeds en liefs daar aan de andere kant van de golven.
Kus,
Christian en Jacqui

marjaodijk schreef:

3 juli 2006 @ 06:07

Net wakker na een onrustig laatste nachtje.

Mar en ik gaan er samen van genieten, dit kun je alleen maar echte samen doen!

Dank voor alle liefs.

Knuffel van ons beiden.

N

Pa en ma kaspers schreef:

3 juli 2006 @ 14:07

Het is nu 3uur.Nog een poos vliegen en dan….. begint het echt.
Vliegtuig niet gezien, toch maar gezwaaid. Wind was de verkeerde kant op. Fijn dat je nog even belde. Het allerbeste met je rug.
In gedachte steeds bij jullie, veel liefs.

joost en carla schreef:

4 juli 2006 @ 07:07

4 juli

het was leuk zondag in oma’s kamer. goede manier om “tot ziens” te zeggen. ook al ben je veel vaker op een vliegtuig gestapt, het zal gisteren toch anders hebben aangevoeld. Ik hoop dat de reis goed is gegaan en spulletjes ook allemnaal aan zijn gekomen zodat je snel weer wat vertrouwde dingen om je heen hebt. straks ook Boo op het estate. Dat zal wel leuk zijn voor jullie en voor Boo.
Veel geluk.

Jaap schreef:

4 juli 2006 @ 19:07

Lieve Marnar,

De drie jaar in NY worden vast heerlijk. Leuk te zien dat het toch een idyllisch huis geworden is met veel vrijheid en NY dichtbij. Een ideale combinatie lijkt mij.

In stilte 50 worden is een manier. Voor mij lag die ook het meest voor de hand, maar ik heb uiteindeljk voor iets anders gekozen. Terwijl Maat6 in Driehuis aan het zingen was, klonk in Soest het Saxoholics benefietconcert voor Read to Grow dat ik in plaats van mijn 50e verjaardag organiseerde. De zaal was overvol, de boekenkast puilde uit met Engelse en Franstalige boeken voor mensen die ze goed kunnen gebruiken, en de kas was gevuld met gulle geldgaven. Het was onvergetelijk! Nou ja, je merkt vanzelf wat het voor jou wordt.

Groetjes,
–Jaap

P.S. We zullen zuinig zijn op de drie geleende boeken en de drie DVDs of hebben jullie andere wensen?

Ans en Carl schreef:

5 juli 2006 @ 20:07

Toch een raar gevoel zo weinig contact gehad de afgelopen twee jaar, die zo snel voorbij zijn gegaan.
En dan een zondagmiddag je buurman in een vrij ontspannen sfeer geweldig zien zingen.
De volgende morgen snel opstaan om afscheid te nemen,en hopen dat de komende twee jaar ook weer snel gaan.
We hopen dat jullie het er naar jullie zin hebben.

andrea schreef:

5 juli 2006 @ 22:07

Succes jullie!
Liefs, Andrea

joost en carla schreef:

6 juli 2006 @ 07:07

6 juli

hoezo wachten op goedkeuring?? wordt er gecensureerd?

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.