inicio Contact! Sindicaci;ón

Daan:

Zondag 9 juli
Na een (voorlopig) laatste optreden van Maat6 (in de oude samenstelling) zondag en afscheid op Schiphol op maandag zitten we alweer in het vliegtuig. Filmpje gekeken (Ice Age 2), aflevering van wat series (Joey, Dharma&Greg, Friends, Will&Grace), Pietje lekker liggen slapen, een heerlijke vlucht. Na al veel wolken boven de oceaan hebben we naar het schijnt een heel stuk boven Canada en de US gevlogen. We kwamen vanuit het westen op Newark aanvliegen en hadden een prachtig (en iets mistig) zicht op Manhattan. Eerste wat we van Amerika zien als we weer wielen op de grond hebben is natuurlijk de IKEA. Binnen een half uur hadden we de koffers en stonden we te wachten op Boo in zijn bench. Ook hij was er snel, ongeduldig aan het piepen en waarschijnlijk erg dorstig. Buiten stonden zijn baasjes met water en een strookje groen.

Na een autoritje van niks waren we er dan: Vickery Estate. Mooier dan op de foto’s en een landgoed dat Beeckestijn doet vergeten (nou ja, bijna). Een korte rondleiding, koffie en appeltaart en toen gauw naar Tony’s om de Finale te kijken (die Zidane toch!). Na het eten een rondje gereden, rondgelopen in Clinton en even bij Merck gekeken. De jetlag valt nog mee, dus tot een uur of 11 buiten gezeten.

Maandag 10 juli
Pieter en ik worden laat wakker (9 uur zo’n beetje), de jetlag zal er dan wel af zijn na vandaag. Pap is al vertrokken naar zijn eerste werkdag, wij maken ons klaar voor de Bridgewater mall. Tegen onze gewoonte in weten we ons daar uren te vermaken, winkeltje in, passen, gadgets kijken bij Brookstone, koffie bij Starbucks, de dag vliegt om. We laten ons door Mam ophalen (ze was weer met de hond terug, de auto werd veel te warm voor ‘m) en vragen nog snel even haar mening over die ene broek en die andere polo.

Even bij de Walmart stoppen en in het dorp nog even wijn, bier en sigaretten halen. De verkoper checkt wel even of ik ouder dan 21 ben, anders mag ik het bier niet aanraken en moet mams het tillen. Ze proberen hier alles om de jeugd niet in ‘aanraking’ met drank te laten komen.

Dinsdag 11 juli
Vanmorgen vroeg weg naar Liberty Village, een soort Bataviastad (of eigenlijk is dat natuurlijk hiervan gejat, in ieder geval een namaakdorpje met Factory Outlets). Een aantal leuke winkels, maar niet echt jeugdig, toch goed geslaagd. Het was er goed heet en hoewel Boo lekker buiten kon blijven was het voor hem maar moeilijk uit te houden.

Op de terugweg had ik op de kaart een leuke weg langs de Rariton river gezien. Mooi was het zeker, het was wat jammer dat het niet lang voor onze komst overstromingen waren geweest. Na wat gevloek van Mam besloot ze dat ze echt niet verder wilde rijden en ik het maar moest gaan doen. Na af en toe stoppen en plannen over welke kuil we met welk wiel gingen kwamen we bij een stuk met veel stenen en waar gelukkig een Fly-fisher stond. Hij gaf wat tips en haalde wat stenen weg en na die ene grote steen (Krrggg, deed de bodemplaat) hadden het moeilijkste gehad. De weg was bochtig, vol gaten, maar prachtig. We bleken langs een wandelroute te hebben gereden die ze al hadden uitgezocht, maar nog niet aan toe waren gekomen. Misschien een keer overdoen, met de Four Wheel Drive of lopend met de hond?

We waren in ieder geval mooi op tijd terug voor de meubels en een relax middagje in de tuin, gooien met de rugbyball en stoeien met Boo-tje. Einde van de dag vertrokken om Pap op te halen en bij de Best Buy (kan niet misgaan, dus) een nieuwe tv te kopen. Even eten in de mall, toch weer naar American Eagle (nu ook Pieter goed geslaagd) en alvast even smullen in de Apple Store. Thuis nog even kaarten en niet te laat erin, want morgen wacht New York City op ons.

Onze foto’s zijn te zien op de nieuwe foto’s pagina!

Jasper schreef:

17 juli 2006 @ 11:07

Leuk dat er nu ook een fotopagina is! Misschien moet het linkje in het menu wat duidelijker? Kan die niet ergens bovenin het menu komen?

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.