inicio Contact! Sindicaci;ón

50

Zit hier een beetje te tranen achter de pc!

Dank allemaal, voor jullie lieve kaartjes, telefoontjes, reacties en mailtjes!

50 worden doet geen pijn!

Virtuele kus terug!

x

m

Pa en ma kaspers schreef:

21 juli 2006 @ 15:07

snik, snik aam de telefoon.maar goed. het is niet anders.
Ben nu aan het pakken(heel heet hier boven )
Het was leuk bij je moeder. Zal ik wel meer doen.
Prettige dag verder. Om 4 uur komen Carla en Joost even.
Morgen gaan wij weg tot woensdag.Zitten in Hoten met de okmaatjes.(Misschien had ik het al gemaild)Liefs.

Renée Timmermans schreef:

23 juli 2006 @ 00:07

Hoi Marja,

Ik was even op MARNAR en zag dat je 50 bent geworden! Tja, met die wetenschap kan ik de site niet sluiten zonder je eerst te feliciteren met het bereiken van deze bijzondere leeftijd! Mar, van harte gefeliciteerd! 50 jaar worden en dan zo ver weg zitten van iedereen die je lief is, nou van mij mag je een traantje wegpinken.
Dat wirelesssysteem voor honden hebben wij ook en inderdaad met een breuk ben je niet blij! Er bestaat een apparaatje om de breuk te tracen. Wij kunnen niet wachten tot Martin het meeneemt uit Chicago. Tai vreest al met grote vreze!
Marja 50 jaar heeft zo z’n ups en downs maar voorlopig blijf je de downs voor door intens te genieten van de prachtige tijd in de USA ! Ik blijf jullie verhalen volgen.
Hartelijke groeten ook aan Nardi. Renée Timmermans

Frank Beentjes schreef:

23 juli 2006 @ 10:07

Hoi Marja,

Gefeliciteerd met je verjaardag. Heel bijzonder en gewoon weer verder gaan. Wat een fantastisch avontuur in New York.
Ik lees regelmatig je site en ben zeer geboeid.
Is dit de enige manier om te kunnen mailen met jou?

Gr Marijke en Frank

Jaap schreef:

11 augustus 2006 @ 09:08

Nog van harte met je 50ste verjaardag!

Harke de Vries schreef:

15 augustus 2006 @ 22:08

Buurman en Buurvrouw van Minke en Marc

Hallo mensen. We komen net bij Minke en Marc vandaan waar we in jullie leegstaande huis een waanzinnig feest hebben gehad met live muziek en sloten met drank. Jullie zoons onthaalden ons daar hartelijk en de kruik werd in onbekrompen mate gehanteerd. Koning alcohol regeerde er met strakke hand, om van de cannabis nog maar te zwijgen. Wie de schade allemaal gaat betalen, dat is vraag twee. We waren natuurlijk bij M&M om ze te condoleren met de dood van vader Ton waar jullie ongetwijfeld van gehoord hebben. Wij waren toen in de states dus konden niet op de plechtigheid komen. Toen hoorden we van deze sijt en natuurlijk meteen kijken naar de fotoos nieuwsgierig als we waren naar jullie nieuwe biotoop. Dat ziet er mooi uit, hoewel ik niet geloof dat jullie in het Witte Huis wonen wat jullie melige zoon nog suggereert in zijn beeldverslag van zijn vakantsie in de Steets. Laat de Odijken maar schuiven zou je zeggen als je dat allemaal ziet. Gefeliciflapstaart met het bereikte resultaat op existentsieel gebied. Goeie baan, goed dak boven je hoofd, zoons die het goed doen en nog aardig zijn ook. Daar kan menigeen een puntsje aan zuigen. Maar men moet natuurlijk ook wel weten welk een arbeid daaraan ten grondslag ligt. Dat willen ze nog wel eens vergeten hoe hard jullie daarvoor gebeuld hebben voor dat succes, de mensen, “ze”. Onze vakantsie in de steets was ook mooi. Een beetje rondgereden met een camper en een huurauto. The works. Voorlopig hoeven jullie je geen zorgen te maken want de Steets, dat zal er voorlopig niet meer inzitten voor ons. Dus een bezoekje van ons bij jullie, dat zit er ook niet in haha. Want jullie zijn toch wel errege goeie vrienden van ons. Misschien wel de beste, dus de volgende keer komen we zeker langs met zijn vijven. We denken er dan over om ongeveer twee weken bij jullie te komen logeren, zodat jullie ons elke dag gedegen de omgeving kunnen laten zien, volgens de volkswijshied: “een gast en een vis blijven twee weken fris”. Tot dan. Nou, ik kom af en toe even kijken op jullie wepsijt, nieuwsgierig als wij zijn.
Groet, Harke & Co.

PS gefeliciteerd met je 50ste

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.