inicio Contact! Sindicaci;ón

En hoe gaat het met Boo?

In Califon lag ooit een spoorlijn, waarvan nu nog zo’n drie meter over is, met een oud stationnetje dat twee maal per maand twee uurtjes in volle oude glorie te bezichtigen is. Naast dat stationnetje begint de Columbia trail, die de route van de oude spoorlijn volgt. 

Daar loop ik vaak ’s morgens met Boo. Je komt er af en toe een fietser tegen (buik, fietspak, helm) en wat wandelende/rennende dames. Halverwege steek ik door naar de River Road, die, inderdaad, langs de rivier loopt. Boo kan daarin heerlijk even afkoelen en drinken, om dan een kwartiertje verder de witleren achterbank van mijn huurauto te bevuilen. Hij stinkt dan lekker naar Raritan River!

Soms loop ik in het Voorhees State Park, een Ardennenachtig bos, met ook weer een heerlijk riviertje en herten over het pad. En net ontdekt: de Teetertown Ravine Nature Reserve: afwisselend weide, vennen en bos. Hier wordt op dit moment door groepen kinderen gekampeerd en tussen september en februari kun je er doordeweeks beter niet komen (tenzij je een oranje hesje draagt), want dan wordt er gejaagd (maar niet op oranje-fans, dus).

Arme Boo. De volgende fase van zijn ‘blijf in de tuin-training’ was loslopend met ons door de tuin. Hij hield de vlaggetjes heel erg goed in de gaten, want na de eerste ervaring met het ’schokje’ kijkt hij wel uit. Maar bovenaan, bij de studio waren de vlaggetjes niet zo duidelijk en blijkbaar hoort hij het waarschuwende piepje niet goed genoeg, dus dat ging mis: hij schoot van schrik een halve meter de lucht in! Ik hoop dat hij hierna uberhaupt nog in de tuin wil!

Het is sowieso al geen held: als we hem ’s avonds in het donker in de tuin uitlaten, durft hij eigenlijk geen poot te verzetten. Luistert waakzaam naar al die vreemde geluiden en wil zo gauw mogelijk weer naar binnen!

(Net de blauwe bak, in Nederland de zwarte, buiten gezet: krekels en vuurvliegjes!)

De avond van mijn verjaardag waren Rutger en Tineke hier (collega van Nard uit Lisse, wonen nu sinds twee weken in Randolph, 25 minuten verderop) met hun hond Topper. Dat wordt dus Boo’s nieuwe vriendin! Handig dat ze elkaar leuk vinden, want dan kun je nog eens uitwisselen! ‘t Was trouwens een heel leuke avond, gegeten bij Tony’s (obers zongen Happy Birthday, genant!) en daarna hier nog lekker doorgezakt.

Morgen hebben dag één van de tweedaagse Cross Cultural Training. Deze eerste dag doen we bij MSD samen met Rutger en Tineke (op ons verzoek gezamenlijk, kon eigenlijk helemaal niet, veel te efficient natuurlijk) en vrijdag komt de dame bij ons thuis. Programma ziet er weer erg boeiend uit :), jullie horen er nog van.

Voor Boo is het morgen wel een lange dag alleen… kan één van jullie niet even met hem skypen?

x

Jasper schreef:

27 juli 2006 @ 08:07

Gisteren tijdens een boottocht over het Spaarne werd mij opeens de vraag gesteld: “Volgens mij mis je Boo wel erg hè?”

Ik kon het alleen maar beamen. Bleek dat ik (onbewust) over iedere hond die we langs de waterlijn zagen lopen zat te praten…

Met je ouders kun je skypen, mailen, chatten, enzovoorts.. Met mijn Boo-tje is dat toch lastig! Maar gelukkig is het over anderhalve week mijn beurt om Califon te bezoeken! Can’t wait!

Irene schreef:

27 juli 2006 @ 11:07

Tuurlijk skypen we met Boo! Kan je hem , naast die vlaggetjes training niet een cursus skypen voor doggies aanbieden? Ga ik hier met Sam aan de slag!
Nog een weekendje werken en dan ws dinsdag richting La France.
Lekker!!
X Irene

Lydia schreef:

30 juli 2006 @ 20:07

Hoi Mar, en natuurlijk ook Nard.

Alsnog van harte met je Sara leeftijd. Wij zaten in het prachtige Griekenland en hadden geen telefoonnummer, dus helaas niet kunnen SMSen. Wel aan je gedacht en een lekkere borrel op je genomen. Ik begrijp dat het best wel goed gaat met af een toe een moeilijk momentje. Donderdag zien we Nard nog even bij pa en ma. Ik verheug me op de verhalen. X Lydia

Pa en ma kaspers schreef:

31 juli 2006 @ 19:07

Dat Lydia komt had ik nog even geheim willen houden voor je. Zo zie je maar dat je niet alles kan regelen. Leuk verhaal van Boo.
(had ik al gemaild)
Gezellig tot donderdag dus. Liefs voor beiden van ons

Rene van der Burg schreef:

31 juli 2006 @ 20:07

Hallo en gefeliciteerd dan toch nog zo laat van deze familie.
Sorry, sorry .
Af en toe gaat er wel een mailtje door naar Nard via M6f maar ben er nog niet helemaal bij met mn gedachten de naderende dood van TON de Tweelingbroer van jacq en de komende Rechtzaak met eurodecor slopen ons toch wel erg.
Dus we houden het n beetje kort en ik zoen jullie vanuit deze kant van de oceaan in het oude europa.

Liefs Rene en Jacq en gezin

Harke de Vries schreef:

15 augustus 2006 @ 22:08

Buurman en Buurvrouw van Minke en Marc

Hallo mensen. We komen net bij Minke en Marc vandaan waar we in jullie leegstaande huis een waanzinnig feest hebben gehad met live muziek en sloten met drank. Jullie zoons onthaalden ons daar hartelijk en de kruik werd in onbekrompen mate gehanteerd. Koning alcohol regeerde er met strakke hand, om van de cannabis nog maar te zwijgen. Wie de schade allemaal gaat betalen, dat is vraag twee. We waren natuurlijk bij M&M om ze te condoleren met de dood van vader Ton waar jullie ongetwijfeld van gehoord hebben. Wij waren toen in de states dus konden niet op de plechtigheid komen. Toen hoorden we van deze sijt en natuurlijk meteen kijken naar de fotoos nieuwsgierig als we waren naar jullie nieuwe biotoop. Dat ziet er mooi uit, hoewel ik niet geloof dat jullie in het Witte Huis wonen wat jullie melige zoon nog suggereert in zijn beeldverslag van zijn vakantsie in de Steets. Laat de Odijken maar schuiven zou je zeggen als je dat allemaal ziet. Gefeliciflapstaart met het bereikte resultaat op existentsieel gebied. Goeie baan, goed dak boven je hoofd, zoons die het goed doen en nog aardig zijn ook. Daar kan menigeen een puntsje aan zuigen. Maar men moet natuurlijk ook wel weten welk een arbeid daaraan ten grondslag ligt. Dat willen ze nog wel eens vergeten hoe hard jullie daarvoor gebeuld hebben voor dat succes, de mensen, “ze”. Onze vakantsie in de steets was ook mooi. Een beetje rondgereden met een camper en een huurauto. The works. Voorlopig hoeven jullie je geen zorgen te maken want de Steets, dat zal er voorlopig niet meer inzitten voor ons. Dus een bezoekje van ons bij jullie, dat zit er ook niet in haha. Want jullie zijn toch wel errege goeie vrienden van ons. Misschien wel de beste, dus de volgende keer komen we zeker langs met zijn vijven. We denken er dan over om ongeveer twee weken bij jullie te komen logeren, zodat jullie ons elke dag gedegen de omgeving kunnen laten zien, volgens de volkswijshied: “een gast en een vis blijven twee weken fris”. Tot dan. Nou, ik kom af en toe even kijken op jullie wepsijt, nieuwsgierig als wij zijn.
Groet, Harke & Co.

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.