inicio Contact! Sindicaci;ón

Vakantie bij Pap en Mam, Dag 3

Goedemorgen vanuit het mooie Califon, New Jersey!

Log 1 foto

Het is nu 8.30 uur en ik heb net mijn cereals naar binnen gewerkt. Dag 2 van de mijn vakantie hier in de states is begonnen. De vlucht was goed. Het is een enorm groot verschil om business class te vliegen. Luxe eten en de stoelen zijn ruim en kunnen helemaal plat. Zitten gaat niet irriteren. Best overdreven, maar wel heerlijk om een keertje te kunnen ervaren. Na 8 uur vliegen kwam ik op “familiar ground”, de skyline van NY was in zicht (foto midden onderin)!

Het huis van mijn ouders is geweldig. Echt een droomhuisje (midden in de foto)! De tuin is super groot, met riviertje, meerdere zitplaatsjes en een heerlijk gebied voor Boo (middelste foto boven). Linksboven is de tvhoek in de huiskamer, rechtsonder de keuken met mega koelkast (+ ijsblokjes machine). Het is niet super groot, maar echt leuk en ruim zat. Ik slaap in de logeerkamer waarin twee 2-persoonbedden staan. Bij het huis van mijn ouders is er geen ontvangst voor de mobiele telefoon, want het ligt in the middle of nowhere. Je komt compleet tot rust. Lekker hoor.

De eerste dag zijn we maar gelijk door de buurt gaan rijden en naar de mall gegaan. Mega groot winkelcentrum met te veel goede winkels en heel Amerikaans. De buurt ziet er uit zoals je in de foto’s linksonder en rechtsboven kunt zien. Alhoewel dit rijtjeshuizen zijn en die zitten alleen in het centrum van dorpjes. Over het algemeen zijn het grote vrijstaande huizen, maar de stijl is hetzelfde. Nieuwbouw-wijken zien er uit als bijvoorbeeld een serie als Desperate Housewives. Allemaal best “gemaakt” en “onnatuurlijk”, maar ik vind het wel prachtig om te zien. Eergisteravond hebben we nog deers en veel andere beesten in de tuin gezien. Er zijn hier vossen, konijnen, etc. Er schijnen soms zelfs verdwaalde beren rond te lopen in het voorjaar. Die hoef ik niet zo een twee drie tegen het lijf te lopen geloof ik

Gisterochtend zijn we Boo gaan uitlaten in Voorhees State Park (foto in het midden rechts). Daarna zijn we naar Clinton gegaan. Een schattig dorpje waar in het museum het “oude” leven ten tijde van de burgeroorlog werd gespeeld door de inwoners. Wel humor. Toen naar een outlet store en op zoek naar een sportwinkel om 2 honkbal handschoenen en een baseball te scoren. En verder de grootste steaks ever gekocht en voor het avondeten soldaat gemaakt. Ook belangrijk als je in Amerika bent natuurlijk!

Vandaag ga ik mijn trip naar Washington regelen. Ik wil donderdag en vrijdag daar doorbrengen. Het is ongeveer 2,5 uur met de trein vanaf hier. Moet nog een goed hostel vinden. Iemand tips? Verder staan Boston (4uur treinen), Phillidelphia (1,5 uur autorit) en Niagara falls (7 uur autorit) deze weken op het programma. Misschien nog NY (1.15 uur met de bus)? Kortom, veel te doen, veel te weinig tijd.. Gotta run!

Olibas schreef:

10 augustus 2006 @ 00:08

Leuke foto’s! Je waant je 150 jaar terug. Houden zo. Geen mobieltje werkt thuis… Hoe deden die indianen dat ook al weer? ;-)
Groetjes, Olibas

Pa en ma kaspers schreef:

14 augustus 2006 @ 22:08

Had ik al gereageerd en vergeten op versturen te klikken. Gebeurt me nogal eens. Leuk die foto”s maar nu ik het met de webcam gezien hehb is het nog duidelijker. Groetjes Klikken nu!!!!!

Geef commentaar

You must be logged in to post a comment.